Badrumsrenovering i Gällstad

Certifiering för badrumsrenoveringar i Gällstad

Badrummet är för många ett av de viktigaste rummen i hemmet. Här ska finnas tid för avkoppling och harmoni. Det är också viktigt att renoveringen utförs av certifierade hantverkare då det rör sig om ett våtutrymme. Våra medarbetare på Trandareds Bygg har rätt kompetens och ser till att allt blir korrekt utfört.

Du kan antingen välja att göra en totalrenovering av badrummet eller bara byta ut enstaka delar. Ibland krävs bara en liten förändring för att få en helt ny känsla. Även med en mindre budget kan man göra mycket.

Vi gör gärna ett första hembesök för att bilda oss en uppfattning om badrummet och få en tydligare bild av vad ni vill göra. Då kan du även passa på att ställa frågor om vår arbetsprocess.

Hur kan Trandareds Bygg AB hjälpa dig?

Några av våra expertområden är badrumsrenovering och köksrenovering men vi är öppna för alla typer av förfrågningar. För oss är det ingen skillnad om jobbet är litet eller stort. Målet är att alla ska få samma höga kvalitet på slutresultatet. Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner och ser till att de kommer till liv.

Du kan förutom redan nämna tjänster även få hjälp med:

  • Ombyggnationer
  • Nybyggnationer
  • Tillbyggnader

Våra tjänster

Byggföretag

Ett bygg företag med totalentreprenad

Snickare

Professionella snickare med hög servicekänsla

Badrumsrenovering

Certifiering för badrumsrenoveringar

Allt om ROT-avdraget

Många gånger när du anlitar oss som hantverkare har du rätt att dra av upp till 30 % på arbetskostnaderna. Det gäller upp till en kostnad på 50 000 kronor. Dock är det inget du behöver tänka på själv. Vi kommer specificera på din faktura vad som är arbetskostnader och fakturera det korrekta beloppet direkt.

Du behöver inte fylla i några extra papper utan vi tar hand om allting. Bara meddela oss om du har för avsikt att utnyttja ROT-avdraget så sköter vi resten. Hör av dig till oss redan idag så kan vi påbörja planering av dina drömprojekt.